Gödörbe esett egy brit férfi Balin, hat napig kiáltozott, mire megtalálták

Egy 29 éves brit férfi hat napot töltött egy kiszáradt víztározóban, az Indonéziához tartozó Bali szigetén. Vasárnap találtak rá, kórházba vitték.

Jacob Roberts egy kutya elől menekült, amikor beleesett a négy méter mély gödörbe, amelyet víztárolónak ástak, de éppen ki volt száradva. Az eséskor eltörte a lábát.

Jacob Roberts kimentése a víztározóból.Fotó: HANDOUT/AFP

Roberts kiabálását egy környékbeli hallotta meg, aki a teheneihez igyekezett. (AFP)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.