A Fidelitas szegedi vezetője szerint a Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel

A Mi Hazánk Ifjainak az alapvető politikai nézetei megegyeznek a Fidelitas nézeteivel – mondta Korponyai Ernő, a Fidelitas szegedi és Csongrád megyei elnöke, a Fidesz szegedi önkormányzati képviselője a helyi Egyetem Tv Metszéspont című vitaműsorában a Magyar Hang beszámolója szerint. Korponyai arra válaszolva mondta ezt, hogy Kovács György, a Mi Hazánk Ifjainak szegedi vezetője kilépett a Mi Hazánk ifjúsági mozgalmából, hogy beléphessen a Fidelitasba.

Korponyai Ernő szerint ezzel az átlépéssel semmi probléma nincsen Kovács másfél-két hónapja kereste meg azzal, hogy csalódott a Mi Hazánkban, ezért a szeretné a továbbiakban a Fidesz ifjúsági szervezetében kamatoztatni tehetségét. Kovács szerint a Mi Hazánk bizonyos megyékben egyre jobban hasonlít a Jobbikra, azaz nem az „igazi” nemzeti érdeket szolgálja. Elmondása szerint ezért nem volt maradása tovább Toroczkai László pártjának ifjúsági szervezetében.

Korponyait megkérdezték arról is, közös-e a Fidelitasban és a Mi Hazánk Ifjaiban a cigánybűnözőzés. Erre a Fidelitas helyi vezetője azt mondta, a nemzet védelme és Magyarország érdekeinek megvédése közös, de azért vannak olyan gondolatok is, amik nem egyeznek a két szervezet között.

A beszélgetés vonatkozó része az alábbi videón 37. perctől látható:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.