Palkovics: a kórházak visszaállhatnak a normál működésre

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Most azt látjuk, hogy a számok alapján a kórházak visszaállhatnak a normál működésre” - jelentette ki Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az ATV kérdésére egy sajtótájékoztatón.

A sajótájékoztatón az is elhangzott, hogy „ha megnézzük a kórházi járványokkal szembeni küzdelmet, ezek kivétel nélkül eredményesek voltak”. A miniszter szerint minden számításuk és javaslatuk bejött, például az is, hogy május 3-án tetőzött a járvány. 

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter beszédet mond az ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. debreceni telephelyén 2020. április 9-énFotó: Czeglédi Zsolt/MTI/MTVA

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér