Elismerést kapott a miskolci buszsofőr, aki elkergetett egy rablót

Bogyay Ferenc rendőr ezredes, Miskolc rendőrkapitánya délelőtt az irodájában fogadta Kiss Károly Zsoltot, a Miskolci Városi Közlekedési Zrt. munkatársát, hogy elismerést adjon át neki.

Fotó: police.hu

A buszsofőr június 5-én a szolgálatteljesítése közben egy idős nő védelmére kelt, akit egy 27 éves férfi próbált meg kirabolni az utcán Miskolcon. A hölgy nem sérült meg, a rendőrök pedig azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, akinek a bíróság június 14-én elrendelte a letartóztatását. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó