Lewis Hamilton elment tüntetni a Hyde Parkba a rasszizmus ellen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vasárnap Lewis Hamilton Forma-1-es pilóta is ott volt egy rasszizmusellenes tüntetésen Londonban, bár a maszk és a napszemüveg miatt valószínűleg nem sokan ismerték fel. Utána ezt posztolta a Twitteren: 

„Ma lementem a Hyde Parkba egy békés tüntetésre, és nagyon büszke voltam, hogy személyesen találkozhattam ilyen sok, mindenféle bőrszínnel és háttérrel rendelkező emberrel, akik támogatják ezt a mozgalmat. Igazán megindító volt. Nagyon optimista vagyok abban, hogy közeledik a változás, de most nem állhatunk meg. #blacklivesmatter”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!