Egészségügyi okokból lemondott az ITM EU-s fejlesztésekért felelős államtitkára

Egészségügyi okokból, saját kezdeményezésére távozik posztjáról az Innovációs és Technológiai Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára. Perényi Zsigmond tavaly ősz óta töltötte be az államtitkári posztot. Megbizatása megszűnésének időpontját a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök határozza majd meg.

Perényi ZsigmondFotó: Magyarország kormánya - közkincs

A jelenlegi kormányzati struktúrában az innovációs és technológiai miniszter felel az európai uniós források felhasználásáért. Hogy államtitkárként ki felügyelheti majd a területet, azt az ITM közleménye szerint "a későbbiekben" döntik majd el, az átmeneti időszakban maga Palkovics László miniszter közvetlen irányítása alá tartozik majd. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér