16 NBA-játékosnak is pozitív lett a Covid-19-tesztje

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő 16 játékosnak lett pozitív a koronavírustesztje.

A liga és a játékosok érdekvédelmi szervezete közös közleményben tudatta, hogy a kedden elvégzett 302 tesztből 16 hozott pozitív eredményt, és mind önkéntes karanténba vonultak, amíg nem gyógyulnak meg.

A szerdán kiszivárgott részadatok még csak hét megbetegedésről számoltak be, és bár neveket nem közöltek, az kiderült, hogy Nikola Jokic, a Denver Nuggets centere az egyik megfertőződött játékos.

Az NBA idénye március 11-én szakadt félbe, a tervek szerint pedig július 30-ától 22 csapattal folytatódna Orlandóban. Az egyéni edzések jövő szerdán, míg a csapattréningek július 7-én már Floridában kezdődnek.

Közben nemhogy lassulna, újra egyre gyorsabban terjed a járvány az USA-ban. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó