Már megint mi a túrót művelt ez a Karácsony?

Világunk legalább egy évtizede folyamatos harcban áll. Most éppen a gyakorlatias, szekrényszerelő-disznóvágó utcai harcos, Orbán Viktor áll szemben az elméleti, tesze-tosza, szemüveges, sutnya meg puhány Karácsony Gergellyel.

A kormány és a főpolgármester – aki gyakorlatilag a választás estéjén felélte a Tarlósi Örökséget, és tönkretette Budapestet – egyre több ügyben különbözik össze, ezt pedig a keresztény-pártállami sajtó naprakészen kíséri.

Most egy kvízzel mérjük fel, hogy mennyire sikerül követni a konzervatív újságírást, sikerül-e még megkülönböztetni mindenféle facebookos troll- és mémoldalaktól. Sok sikert!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó