Vaszily Miklós megerősítette, hogy a cége fogja csinálni a Pesti TV-t

Sikerült elérnünk Vaszily Miklóst, a TV2 igazgatósági elnökét, az Index hirdetési- és pénzügyeiben kulcsontossságú Indamédia résztulajdonosát Pesti TV-ügyben:

a médiamenedzser-médiatulajdonos, a közmédia korábbi vezetője  megerősítette, hogy májusban alapított új cége, a Progressive Media első projektje a Pesti TV nevű kábelcsatorna elindítása lesz. 

A Progressive Mediának (PM) Vaszily az 50 százalékát birtokolja, a másik fele pedig egy olyan, Bizalom Vagyonkezelő Kft nevű cégé, ami a G7 gazdasági lap mai cikke szerint okirattal bizonyíthatóan Mészáros Lőrinc pénzét kezeli, és eddig 500 millió forintot bocsátott a PM rendelkezésére.

Vaszily lapunknak elmesélte, hogy a Pesti TV-ben a tartalomszolgáltatás Huth Gergelyék, vagyis a Pesti Srácok feladata lesz - innen a  csatorna neve is - a Progressive pedig a médiaszolgáltatási feladatokat fogja ellátni.

Vaszily Miklós hangsúlyozta, hogy a PM-nek és a Pesti TV-projektnek semmi köze sem a Tv2-höz, sem pedig az Indamédiához. Az új csatorna kábeltévé lesz, az alapítói szeretnék, ha bekerülne a kábelszolgáltatók kínálatába.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó