Vélhetően medvéket látott két sportoló a petőfibányai temetőnél

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Három medvét, vagy legalábbis messziről medvének tűnő állatot látott két sportoló nő petőfibányai temetőnél, tájékoztatta a Heol heves megyei hírportált a település polgármestere, Juhász Péter.

Juhász időközben értesítette a polgárőröket, a rendőröket és a vadászokat is, és arra kérte a lakosságot, hogy az elővigyázatosság kedvéért senki se menjen a temető közelébe,

Az Önkormányzat a Facebook-oldalán is felhívást tett közzé, amiben külön is kérik a lakosságot, hogy "ha medvét látnak, ne közelítsék meg őket, ne próbáljanak barátkozni velük és végképp ne fényképezzék őket!".

Emellett kérik, hogy a temető mellett az erdős részeket is kerüljék, és kutyájukat se sétáltassanak most az erdőkben, mezőkön, a horgászokat pedig arra, hogy ne hagyjanak halat, élelmet a parton. (Címlapképünk illusztráció, a petőfibányai medveészlelésnek egyelőre nem láttuk képi bizonyítékát.)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér