Koronavírusos lett a győri Audi egyik alkalmazottja

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Pozitív lett a győri Audi-gyár egyik alkalmazottjának koronavírus tesztje – tudta meg  az Index az Audi Hungaria Zrt.-től. A cég a lap kérdéseire adott hivatalos válasza szerint a teszt eredménye június 27-én derült ki.

Tájékoztatásuk szerint a munkatárs tünet- és panaszmentes, most hatósági házi karanténban van. Más dolgozók karanténba helyezését a megfelelő kontaktkutatás elvégzése után azonban nem tartotta szükségesnek a járványügyi hatóság. „Nincs tudomásunk fertőzött kollégáról” - írják.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér