Nyilvánosságra hozta a 24.hu újságírójának lakcímét a HírTV, hogy az ellenzék kérdőívgyűjtő akciójához kösse valahogy a lapot

Több 444 videó?
Szeretném

Fergeteges nyomozást vitt véghez a HírTV stábja. A csütörtök esti híradóban arról közöltek riportot, hogy Hadházy Ákos és csapata a 24.hu egyik újságírójának címére gyűjtik a koronavírusról szóló nemzeti konzultációs kérdőíveket.

Mint korábban beszámoltunk róla, Hadházy és a szintén független Szél Bernadett akcióba kezdtek: arra kérik az embereket, hogy küldjék el nekik a kitöltetlen nemzeti konzultációs íveiket.

Hadházy több médiaszereplésében is elmondta, hogy a Tisztességes és Igazságos Társadalom Alapítvány budapesti postafiók-címére küldhetik az akcióban részt vevők a saját kérdőíveiket, ami a 71-es számú, Lövölde téri postahivatalban található.

Itt hozta be a képbe a szemfüles HírTV a 24.hu újságíróját, Kovács-Angel Mariannát, akiről kiderítették, hogy a postafiókhoz tartozó cím az ő lakcíme is.

Ezzel vezették fel a riportot: 

„Hadházy Ákos és csapata nem az alapítványának, hanem egy ellenzéki újságíró lakásának címére gyűjti a nemzeti konzultációs íveket”.

Tehát a Hír TV nagy találata, hogy a Lövölde téri postahivatalhoz tartozó több mint 100 lakásos társasházban lakik egy 24.hu-s újságíró, ami szerintük bizonyítja a „balliberálisnak” nevezett portál és az ellenzék összefonódását. El is mentek az épülethez, mutatva a címet is, a felvételen azonban az nem látszik, hogy az épület aljában posta működik. 

Csoda, hogy bevágták a riportba, amint Hadházy kimondja:

„Ne beszéljenek hülyeségeket!” 

  

A Hír TV „oknyomozására” a Media 1 hívta fel a figyelmet.