Sportolók jöhetnek Magyarországra a vörös zónás országokból is

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Vannak kivételek a vasárnap bejelentett beutazási tilalmakban. A kedd éjféltől hatályba lépő alapszabály az, hogy a vörös kategóriába tartozó országokból külföldiek nem jöhetnek Magyarországra. Ebbe a csoportba tartozik a szomszédos Ukrajna, Európából még Albánia, Bosznia-Hercegovina, Fehéroroszország, Koszovó, Észak-Macedónia, Moldova, Montenegró, szinte minden ázsiai és afrikai ország, illetve Óceánia és Ausztrália is.

A megjelent intézkedésekből derült ki, hogy ez a tiltás azokra a sportolókra, sportszakemberekre nem érvényes, akik itthon rendezett nemzetközi sporteseményre (mondjuk Felcsúton rendezett nemzetközi kupameccsre) érkeznek. Nekik is be kell mutatniuk két negatív teszteredményt, amit öt napon belül végeztek el rajtuk. 

De szurkolók nem jöhetnek velük ezekből az országokból. 

Elvileg aki sárga országból érkezik, az beléphet Magyarországra, de kéthetes karanténba kell vonulnia. Szurkolóknál ez nem nagyon éri meg. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó