Elmész te a büdös picsába!!! Szervusz András - írja Majka Lovasi Andrásnak Facebookon

bulvár
2020 július 15., 08:37

Újabb állomásához érkezett a két zenész közötti nézeteltérés.

Az egészen májusig visszanyúló vita tárgya az volt, hogy Majka „gusztustalannak és szánalmasnak” nevezte, hogy egy rakás magyar zenész kapott egyszeri, bruttó 160 ezer forintos gyorssegélyt az Artisjustól. Ez sokaknak nem tetszett, Lovasi András pedig "házmestertempónak" minősítette, hogy „az ország egyik legmenőbb, legjobban fizetett celebje mások pénztárcájában kutakodik”. Amire Majka a 24.hu-nak azt mondta, jól gondolja Lovasi, hogy „a kollégáim zsebében turkálok, mert ott turkálok. Csak van, akinek nem fér bele a zsebébe a kezem a sok pályázaton szerzett pénztől".

Most a legtöbb zenész azon van kiakadva, hogy a kormány szigorítása miatt lehet, hogy augusztus 15. után sem koncertezhetnek.

A témában megszólalt Lovasi is, Facebook-posztjában arra panaszkodik, hogy máshol sokkal jobban támogatják a bajba került zenészeket, itthon meg nem nagyon. Aztán váratlan fordulattal felhozza Majka nevét, egész pontosan azt írja, hogy

„Nálunk a segítség? Nyilvános ígérgetésen kívül majdnem a semmi (bocs, a teljesen agyalágyult PIM-es zenei pályázatokat nem számítom annak, és egy- vagy kétszázmillió szétosztható pénz egy kb. 40 milliárdot bukó iparágnak amúgy is lepkefing), aztán még Majka és a sajtó hathatós segítségével azt a pár száz zenészt is megalázták, akik a saját szakmai szervezeteiktől segítséget mertek igénybe venni”.

A 24.hu észrevette, hogy a kommentelők között megjelent Majka is, akit úgy tűnik, nagyon felzaklatott ez a mondat.

„És még ebbe is bele tudtál keverni engem.... Úgy hogy válaszra sem méltattál az akkori posztod alatt, pedig azt hiszem intelligensen reagáltam, és felhívtam a figyelmed arra, hogy kiforgatták a mondanivalóm lényegét. Most kevésbé intelligensen fogalmazok :Elmész te a BÜDÖS PICSÁBA!!! Szervusz András” - írja Majka.

A kommentre egyébként már Lovasi is reagált, válaszában azt kérdezi Majkától, hogy ideges-e, és hozzáteszi,

„lehet hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?”

Az eszmecsere jelenleg ott tart, hogy Majoros Péter, azaz Majka erre is reagált, ezt írja:

„örülök ,hogy előjöttél a barlangból. Ennél azért egy fokkal értelmesebbnek tüntél, mikor Kispált hallgattam:) De mindegy is... Tsokollak “Mr.Entellektüel”.

Az egész műsor itt, Lovasi Facebook-posztjában megtekinthető.