Banksy graffitizett a londoni metróban, a takarítók letörölték

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Banksy felfújt egy graffitit a londoni metróban, amiben maszkviselésre buzdította az embereket, írja a BBC. Az akcióról ezt a videót készítette:

Mire megjelent a videó, a metróban letakarították a graffitit, amiről nem tudták, hogy ki készítette.

Mondjuk mi más történhetett volna egy graffitivel a metróban?

Persze lehet, hogy éppen ez volt a cél, mert így még több ember értesül arról, hogy maszkot kell viselni. A londoni tömegközlekedési vállalat felajánlotta Banksynek: készítsen egy új alkotást ebben a témában egy „megfelelőbb helyen”. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér