18 újabb fertőzöttet találtak Magyarországon az elmúlt 24 órában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

18 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 4333 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - írja a kormányzati tájékoztató oldal.

Újabb, a járványhoz köthető haláleset viszont nem történt az elmúlt 24 órában, így az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3223-an pedig már meggyógyultak.

Jelenleg 514 fő az aktív fertőzöttek száma, 17 fővel több, mint egy nappal ezelőtt. Közülük 82 főt ápolnak kórházban, hármat lélegeztetőgépen.

Mint azt mi is megírtuk, péntekről szombatra megugrott az igazolt koronavírus fertőzöttek száma Magyarországon. Nem meglepő, hogy nő a szám, a környező országokban is ez a tendencia. Az ugrás ennek ellenére elég nagy. Egyetlen nap alatt 22 új fertőzöttet jelentett az operatív törzs, ennél több regisztrált új koronás legutóbb másfél hónapja volt (június 4-én 23-at jelentettek). Ez a tendencia látszik folytatódni az elmúlt 24 óra számaiban.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó