Az Ismerős Arcok le akarja tiltatni a DK kórházas videóját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Demokratikus Koalíció vasárnap osztott meg egy videót, amin lepukkant kórházakról készült fényképeket mutatnak, miközben aláfestésnek az Ismerős Arcok Nélküled című száma szólt. A videó mellé azt írták: „Megcsináltuk a Nélküled című dal új videóklipjét, miután kiderült, hogy a koronavírus gócpontjai a kórházak voltak.”  

Mivel a zenekar erősen kormánypárti kötődésű (két éve a dalt a Fidesz kampányzáróján adták elő), ki is akadtak a poszt miatt. Nyerges Attila, az együttes frontembere Hír Tv-nek azt mondta, hogy egyáltalán nem örülnek annak, hogy a nemzet összetartozását szimbolizáló dalukat, egy olyan ember pártja használja provokációra, aki mindent elkövet azért, hogy szétszakítsa a nemzetet.

Ezért jogi útra tereli az ügyet és mindent elkövet annak érdekében, hogy letiltassa Demokratikus Koalíció videóját.Amikor tavasszal Orbán Viktor használta fel a számukat, azt a videót az Ismerős Arcok is megosztotta az oldalán

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó