Lázár János bejelentkezett a Teniszszövetség élére

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Lázár János megerősítette a Nemzeti Sportnak, hogy tényleg elnökjelölt lesz a Magyar Teniszszövetség hétfői tisztújító közgyűlésén. A lap értesülései szerint  Lázár János jelölése az elnöki tisztségre pénteken hivatalosan is megtörtént. Kérésére Markovits László, a Vasas elnöke, korábbi válogatott, magyar bajnok teniszező az alelnöki tisztségre pályázik.

Lázár János teniszeni indulFotó: Lázár János/Facebook

Ahhoz képest, hogy a volt miniszter két éve visszavonult, hogy visszaszerezze Hódmezővásárhelyt, őt nevezték ki a mezőhegyesi ménesbirtok koordinálásáért felelős kormánybiztosnak és a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztos is ő lett. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér