Dull Szabolcs: Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje? :DDD LOL

Média
2020 július 27., 15:37

Facebook-posztban kívánt kitartást és sok erőt a napokban felmondó indexes kollégáinak Dull Szabolcs, a lap múlt héten menesztett főszerkesztője. A posztban ezen kívül röviden reagált az ellene irányuló lejáratási kísérletekre is, melyek eredeti forrásai az Indexet tulajdonló alapítvány elnöke, a Dullt menesztő Bodolai László és társai voltak, de az utóbbi napokban felkapta ezeket a vádakat a kormányzati médiabirodalom is, azt állítva, hogy Dull baloldali politikusokkal szövetkezett az Index bedöntésére, valamint Bodolai és a magyar kormány lejáratására.

„Ami pedig az elmúlt napokban elindult lejárató kampányt illeti. Magas rangú baloldali pártpolitikusokkal egyeztetve robbantottam volna szét az Indexet? Ahonnan elbocsátottak? A legolvasottabb újságot, a legklasszabb szerkesztőséget, amelyet vezetni a lehető legnagyobb és legmegtisztelőbb feladat a magyar médiában.

Éppen ez lenne tíz év alatt a baloldal első sikeres projektje? :DDD LOL”

A főszerkesztő írt arról is, hogy néha valóban beszél politikusokkal, de politikai riporterként és korábbi parlamenti tudósítóként, ez talán annyira nem különös, de az elmúlt hetekben nem is ez volt az, amiről ő és Bodolai beszélgettek.

„Egészen másról beszélgettünk az elmúlt hetekben. Hogy miről? Fontos kérdés. Jó lenne, ha az elnök úr, aki kétségtelenül a szólásszabadság egyik legnagyobb védelmezője ügyvédként, feloldaná a titoktartási nyilatkozatokat, amelyeket aláíratott velem és a lapvezetéssel az értekezletek előtt. És akkor kiderülhetne.”

link Forrás