Jövő nyárig maradhat az otthoni munkavégzés a Google-nél

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Wall Street Journal hétfőn közölt információi szerint a Google-nél várhatóan legalább 2021 júliusáig otthonról fognak dolgozni a munkavállalók. A lap információi szerint a döntést a Google-t és az Alphabet nevű anyavállalatot vezető Sundar Pichai hozta meg, miután a múlt héten több vitája is volt erről a Google-cégcsoport vezetőségével.

A cégnél korábban azt mondták, hogy 2020 júniusában megkezdik az irodáik újranyitását, de a főszabály az otthoni munkavégzés lesz egész 2020-ban. Az, hogy most ez megváltozott, valószínűleg azért van, mert az Egyesült Államokban továbbra is komoly problémákat okoz a terjedő koronavírus-járvány. (Reuters)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér