3,5 milliárdos hiányt hozott össze, de Lázár János szerint a teniszszövetség korábbi elnöke nem hibázott

Az előző vezetéstől örökölt "3,5 milliárd forintos költségvetési hiány sokkoló, hiszen hajszálra van a szövetség a felszámolástól," jelentette ki a Magyar Teniszszövetség hétfőn megválasztott alelnöke a Magyar Nemzetnek. Markovits László korábban többször is figyelmeztetett, hogy a fideszes Szűcs Lajos elnöksége alatt átláthatatlanul működött a szervezet. A Magyar Nemzetnek kijelentette: 

a hatóságoknak kell kideríteniük, mi vezetett a csődközeli állapothoz.

Hozzátette: az új vezetőség egyelőre a sötétben tapogatózik, hiszen csak az átadás-átvétel lezárultával lesz világos, milyen hatályos szerződéseket kötött a korábbi vezetés. Az MTSZ új elnöke viszont máris felmentette Szűcsöt. Lázár János az ATV kérdésére, hogy elképzelhető-e Szűcs felelősségre vonása, azt válaszolta:

"Nem hiszem, hogy ebben az elnök úrnak személyes felelőssége lenne."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.