3,5 milliárdos hiányt hozott össze, de Lázár János szerint a teniszszövetség korábbi elnöke nem hibázott

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az előző vezetéstől örökölt "3,5 milliárd forintos költségvetési hiány sokkoló, hiszen hajszálra van a szövetség a felszámolástól," jelentette ki a Magyar Teniszszövetség hétfőn megválasztott alelnöke a Magyar Nemzetnek. Markovits László korábban többször is figyelmeztetett, hogy a fideszes Szűcs Lajos elnöksége alatt átláthatatlanul működött a szervezet. A Magyar Nemzetnek kijelentette: 

a hatóságoknak kell kideríteniük, mi vezetett a csődközeli állapothoz.

Hozzátette: az új vezetőség egyelőre a sötétben tapogatózik, hiszen csak az átadás-átvétel lezárultával lesz világos, milyen hatályos szerződéseket kötött a korábbi vezetés. Az MTSZ új elnöke viszont máris felmentette Szűcsöt. Lázár János az ATV kérdésére, hogy elképzelhető-e Szűcs felelősségre vonása, azt válaszolta:

"Nem hiszem, hogy ebben az elnök úrnak személyes felelőssége lenne."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér