Pozitív lett Köves Slomó koronavírus-tesztje

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Köves Slomó rabbi koronavírus tesztjének eredménye pozitív lett, közölte csütörtökön az EMIH. Hozzátették, hogy mind a rabbi, mind a közösség tagjai és dolgozói jól vannak. Közösség tüneteket mutató tagjainak tesztelése folyamatban van. A hétvégén jelentették be, hogy vírusgyanú miatt szünetet az Óbudai Zsinagóga.

Köves SlomóFotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

Megelőző óvintézkedésként a Mazsihisz is bejelentette, hogy  július 27-től két hétig felfüggeszti a budapesti zsinagógák személyes látogatását.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó