21 embernél mutatták ki a koronavírus-fertőzést az elmúlt 24 órában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

21 fővel emelkedett a koronavírus-fertőzöttek száma az elmúlt 24 óra leforgása alatt - tájékoztat a koronavirus.gov.hu oldal. Újabb, a vírus miatt bekövetkezett halálesetről nem érkezett hír.

Így a Magyarországon beazonosított fertőzöttek száma a mai nappal 4505 főre nőtt, az elhunytak száma változatlanul 596 fő, 3353-an pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 556 fő. Közülük 73 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér