Óriási medencés bulit csaptak Vuhanban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Több ezren zsúfolódtak össze egy medencés bulin egy vuhani aquaparkban, a kínai városban, ahol tavaly év végén először észlelték az új típusú koronavírust. Az AFP videót is közzétett a partiról, ahol láthatóan senki sem figyelt a távolságtartásra vagy a maszkviselésre.

Az aquaparkba, amit júniusban nyitottak meg ismét, félárú jegyekkel próbálják becsábítani a női vendégeket. 

A 11 milliós Vuhanban áprilisban kezdték fokozatosan lazítani a korlátozásokat, miután heteken át lezárva tartották a várost. A hivatalos adatok szerint május közepe óta nem regisztráltak olyan fertőzést Hupej tartományban, ami nem kívülről került volna be oda.

A tartományi vezetés 400 turisztikai helyszínre kínál ingyen jegyeket a gazdasági újraindítása érdekében. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!