Nem kezdődik el a tanév a győrújfalui iskolában, az egész tanári kar karanténba vonult

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem mehetnek iskolába szeptember elsején a győrújfalui négyosztályos általános iskolába járó gyerekek, mert az iskola teljes tanári kara karanténba kényszerült, miután egy tanítónőnél koronavírus-fertőzést mutattak ki - írja a Szemlélek. A fertőzött tanár néhány napja az összes kollégájával kapcsolatba került, részt vett ugyanis a tanévet indító tantestületi ülésen. Ezért döntött úgy a Nemzeti Népegészségügyi Központ, hogy minden tanárt karanténba utasítja.

Nagy Imre Attila polgármester tájékoztatása szerint leghamarabb szeptember 7-én kezdődhet meg a tanítás az intézményben.

(A címlapi kép illusztráció.)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót