Kihagyták Csuka Mónikát és Harcsa Veronikát a Belga és Busa Pista új közös, horgászós számából

Több 444 videó?
Szeretném

Miért? 

Tényleg mi lehet az oka anna, hogy nem tűnik fel sem Harcsa Veronika, sem Csuka Mónika a Belga és Busa Pista új közös száma, a Pontyfénykép klipjében? Nő- vagy rablóhalellenesség? 

Utóbbi lehet a fő ok, a szám ugyanis elvtelenül benyal az utóbbi években beteges mértékben divatba jött bojlizásnak. Azon olvasók kedvéért, akik nem mélyedtek el a horgásztrendekben: a bojlizás egy Angliából elterjedt, spéci pontyfogó módszer, aminek a lényege az, hogy a horgász nyugodtan piálhasson, alhasson és üzekedhessen “horgászat” közben,  a speciális bojlis szerelék ugyanis emberi beavatkozás nélkül akasztja meg a halat, a kapást pedig elektromos szerkezet jelzi hanggal és villogással. A bojlizást a hozzá használt csaliról, a kemény, játékgolyó méretű, a horogra egy kis cérnaszállal rákötözött bojliról nevezték el, amihez egyfajta tésztát kevernek istentelenül drága és nem kevésbé hülye alapanyagokból, majd golyókat gyúrnak belőle, amit vízben kifőznek - innen az angol név - majd kőkeményre szárítanak. 

A szám elejéből ráadásul kiderül, hogy a Belga tagjai is nagy rajongói Walter Tamásnak a többszörös világbajnok versenyhorgásznak, egyben szinte az egyetlen embernek, aki értelmes horgászfilmeket tud forgatni Magyarországon, hiszen

Ha balin van a csalin
Az jobb, mint szabin Balin
A barométer paraméter
Baromira fain

Egy fröccs, meg egy amúr
Nekem ez a lamúr
De a Walter szavait is
Vedelem vadul