Az MLSZ ötszáz egészségügyi dolgozót ültetne be jutalomból a Szuperkupára

foci
2020 szeptember 08., 17:15

Csányi Sándor és Aleksander Čeferin, az MLSZ, illetve az UEFA elnöke közösen kezdeményezte, hogy az önfeláldozó munkát végző magyar egészségi dolgozók számára különítsenek el belépőket a döntőre Szuperkupa-döntőre. A poszt szerint 500 magyar egészségügyi dolgozó kap meghívást a budapesti döntőre, amit Szlávik János, a Dél-Pesti Centrumkórház osztályvezető infektológusa nemrég rizikós próbálkozásnak nevezett.

link Forrás

A tervek szerint a Puskás Arénában szeptember 24-én találkozik a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München és az Európa Ligát megnyerő Sevilla. A magyar kormány lazításai értelmében akik sportrendezvényre érkeznek külföldről, csak akkor léphetnek az országba, ha negatív PCR-teszteredménnyel rendelkeznek, van jegyük a rendezvényre, alávetik magukat egészségügyi vizsgálatnak, és a belépés utáni 72 órán belül elhagyják az országot.

A lelátói kapacitás harminc százalékán lehetnek nézők, vagyis a két csapat szurkolóinak fenntartott három-háromezer jegyen kívül több mint 10 ezer semleges néző láthatja meg élőben a meccset.