A CÖF 100 milliót, a Rogán Cecília-féle fitneszrendezvény 70 milliót kapott a Szerencsejáték Zrt.-től

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

A K-Monitor adatigénylése után a Szerencsejáték Zrt. leányvállalata közzétette az augusztusi szponzorációit, és kiderült, hogy a válás után is jár a lottópénz a Rogán Cecília-féle fitneszrendezvénynek.

Rogán Cecília licenctulajdonos a Magyarország Szépe (Miss World Hungary) szégpségverseny válogatóján a budapesti Flashback Fotóstúdióban 2019. április 28-án.Fotó: Mohai Balázs/MTI/MTVA

Júniusban a fideszes civileknek, a CÖF/CÖKA-nak adtak 100 milliót, augusztus végén a Fitbalance rendezvényére 70 milliót. A K-Monitor azt írja, a támogatott Digital Minds papíron nem Rogán Antal miniszter volt feleségéé, de a rendezvény a Nakama Partnershez köthető, aminek a többségi tulajdonosa Rogán Cecília, aki a cégadatokban már Gaál Cecília Ágnesként szerepel. (A kisebbségi tulajdonos Sarka Kata.)

Az állami cégek szponzorációs terveit a Kommunikációs Hivatal hagyja jóvá, ami Rogán Antal felügyelete alatt, a Miniszterelnöki Kabinetirodával egy épületben működik. A kiosztott támogatások nagyobbik része haveri-rokoni kapcsolatokkal rendelkező szereplőkhöz vándorol – írja a K-Monitor. Így kapott például pénzt Mészáros Lőrinc cége is.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó