Pályázaton osztja szét Lovasi András a raktárkoncertes gázsiját

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Más előadóknak ajánlja fel a Kiscsillag raktárkoncertes bevételének rá eső részét Lovasi András.

A hangfelvétel(ek) készítésére kiírt pályázatot a Facebook oldalán jelentette be, a jelentkezéseket ő fogja elbírálni.

Mindenki pályázhat, akinek van kedve, nem kell se iskola, se múlt. Aki csak emiatt ír egy számot, az is.

PÁLYÁZAT, PÁLYÁZAT! Ahogy azt már ígértem, a raktárkoncertes gázsimat felajánlom más előadóknak pályázat útján. Tehát...

Posted by Lovasi András on Thursday, 17 September 2020

A raktárkoncert-projektet a kormány találta ki a fesztiválszezon elúszása miatt koncert nélkül maradt zenészek támogatására. Az 5,3 milliárd forintos keretből 100 zenekar koncertjét veszik fel, amit aztán ingyenesen elérhetővé tesznek a közönség számára. A koncertező zenekarok kiemelkedő gázsit kapnak, de több ismert zenész lemondott a fizetéséről, és azt inkább a zenekari háttérembereknek vagy más zenészeknek ajánlották fel.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót