Blikk: Milliókat is lehet keresni a másodosztályban

A Blikk információi szerint a magyar másodosztály két leggazdagabb csapatánál, a Vasasnál és a DVSC-nél átlagosan egymillió forintot keresnek a labdarúgók. 

A Debrecennél 10 ezer euró, azaz 3,65 millió forint a fizetési plafon. A városi önkormányzat által nemrégiben átvett klub a lap szerint ennyiért igazolhatta Dzsudzsák Balázst is, aki azt nyilatkozta, hogy nem a pénz motiválta, hogy visszatérjen régi klubjába, mert máshol jobban is kereshetett volna (a játékos az utóbbi években az Emirátusokban játszott). A Blikk szerint a Debrecennél Korhut Mihály és Varga József is 3,6 millió körül keres havonta.

A Vasasnál a lap szerint ennél is magasabb bérek is vannak, Radó András 7,3 milliót, Otigba Kenneth 6 milliót, Pátkai Máté 4,5 milliót kereshet, egy háttérben meghúzódó, tőkeerős szponzornak köszönhetően.

A másodosztály legszegényebb klubjainál a legjobbak is csak félmilliót kaphatnak. (Blikk)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.