Blikk: Milliókat is lehet keresni a másodosztályban

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Blikk információi szerint a magyar másodosztály két leggazdagabb csapatánál, a Vasasnál és a DVSC-nél átlagosan egymillió forintot keresnek a labdarúgók. 

A Debrecennél 10 ezer euró, azaz 3,65 millió forint a fizetési plafon. A városi önkormányzat által nemrégiben átvett klub a lap szerint ennyiért igazolhatta Dzsudzsák Balázst is, aki azt nyilatkozta, hogy nem a pénz motiválta, hogy visszatérjen régi klubjába, mert máshol jobban is kereshetett volna (a játékos az utóbbi években az Emirátusokban játszott). A Blikk szerint a Debrecennél Korhut Mihály és Varga József is 3,6 millió körül keres havonta.

A Vasasnál a lap szerint ennél is magasabb bérek is vannak, Radó András 7,3 milliót, Otigba Kenneth 6 milliót, Pátkai Máté 4,5 milliót kereshet, egy háttérben meghúzódó, tőkeerős szponzornak köszönhetően.

A másodosztály legszegényebb klubjainál a legjobbak is csak félmilliót kaphatnak. (Blikk)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót