Egy letartóztatott férfi lelőtt egy londoni rendőrt a rendőrfőkapitányságon

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Egy őrizetbe vett férfi lelőtt egy rendőrt a dél-londoni Croydoni Rendőrkapitányságon, írja a BBC.

A 23 éves támadó nem sokkal azután lőtte meg a rendőrt, hogy egyelőre tisztázatlan okok miatt letartóztatták és a rendőrségi központba vitték csütörtök hajnal kettőkor. A férfi miután a rendőrt megsebesítette, magát is meglőtte. Mindkettőjüket kórházba szállították, de a rendőr belehalt a sérüléseibe, a támadó pedig kritikus állapotban van.

A letartóztatott személyeket rendszerint átvizsgálják a rendőrök mielőtt beviszik őket a központba, de ezt néha elmulasztják, főleg azokban az esetekben, amikor nem valamilyen durva bűncselekmény miatt tartóztatnak le valakit. 

A rendőrség sokkolónak nevezte az esetet, de még vizsgálják, hogy pontosan mi történhetett. (Guadrian, BBC)

A címlapkép csak illusztráció. 

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!