Szijjártó akkorát parolázott Dzsudzsákkal, hogy az felér egy bejelentkezéssel a miniszterelnöki posztra

tesókám
2020 szeptember 30., 19:12

Debrecen TV váltótársak címmel közölt kedélyes videót Szijjártó Péter külügyminiszter arról, hogy a tévéstúdióban összefutottak a város másodosztályú csapatába frissen igazolt Dzsudzsák Balázzsal.

link Forrás

De hogyan!

  • Pacsi,
  • ölelés,
  • sőt szevasz tesókám!

- üdvözli a külügyminiszter Dzsudzsákot.

Aztán Szijjártó elmeséli, hogy otthon óriási felháborodás van a családban, a két gyerek majdnem forradalmat robbantott ki, amiért Dzsuzsdák nincs a válogatott keretben

Hallod, a Patrik… A Patrik, a Patrik főleg, hallod, az teljesen…

- mondja Peti haver Bali tesónak, aztán elbúcsúznak, hogy egyikük posztolja a Facebookra a videót, a másikuk meg feltöltse instára ugyanazt.

Na de mit látunk itt? A férfiöltöző-kremlinológia eszközeit segítségül hívva

ez itt egy sportkrémszagú bejelenetkezésnek tűnik a NER csúcsára, Szijjártó Péter pedig mintha már a miniszterelnöki szerepet próbálgatná.

A futballistaparolázás, és annak nyilvános lobogtatása a rendszerben való befolyás egyik legvilágosabb jelzése, ezt nyilván jól érzi Peti bro. A pacsipolitika viszont kétélű fegyver: a külügyminiszter könnyen veszélyes területre tévedhet, és elbízhatja magát.

Emlékezhetünk, három éve a miniszterelnök futott össze Dzsudzsák Balázzsal. Az akkori Facebook-videó szerint viszont Orbán nem szevasztesókámozott ilyen lazán, hanem megilletődötten igazgatta magát, aztán bemutatta a magyar csapatkapitányt az egyiptomi elnöknek.

link Forrás

A miniszterelnök pedig ritkán nézi jó szemmel, ha valaki a saját pályáján szárnyalja túl.

És ha van Orbán Viktornak saját pályája, az a joviális hátlapogatás.

Ha Szijjártó nem vigyáz, a végén ő lehet a következő Lázár János, és a helikopterleszállós jachtok és CNN-interjúk világa helyett hirtelen azon kaphatja magát, hogy a parlament hátsó sorában ül.