Lázár János egyáltalán nem építi magát, csak fiatalokkal beszélget egy Ladában arról, hogy mi nem jó az oktatásban

politika
2019 november 11., 05:21
comments 199

Ha egyszer az ember megszokta, hogy évekig minden csütörtökön rajta csüngött a teljes magyar nyilvánosság a kormányinfókon, akkor nehezen engedi ezt el csak azért, mert alulmaradt a fideszes hatalmi harcokban.

link Forrás

Így járt Lázár János egykori mindenügyi miniszter is, aki Vona Gáborhoz és Erdélyi Mónikához hasonlóan internetes videósként igyekszik újrapozícionálni magát.

Legutóbbi videójában például egyetemistákkal beszélget például egy jellegzetes Fidesz-témáról, a klímaváltozásról és arról, hogy mi nem tetszik nekik az oktatásban - értelemszerűen teljesen függetlenül attól, hogy pártja felső köreiben éppen tapasztalható egy kisebb kommunikációs elbizonytalanodás.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.