Hód költözött a margitszigeti evezősök úszóháza alá

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Nem mindennapi városi jelenségnek örülhetnek a Danubius Nemzeti Evezős Egylet sportolói, ugyanis egy hód költözött a margitszigeti úszóházuk alá. 

Egy olvasónk küldte be az evezős egylet videóját, amin az látszik, hogy a hód a gyerektömegtől egyáltalán nem zavartatva magát úszkál a stég körül. Olvasónk szerint a hód az evezős úszóház alá betorlódott uszadékfák közé költözött be, de a part szélére is gyakran kilátogat.

2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teljesen megújulunk, és teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!