Nincs belgyógyász a letenyei Egészségházban, átvezényelték őket covidosokat ápolni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Felfüggesztették a belgyógyászati vizsgálatokat a frissen felújított letenyei Egészségházban - derül ki az ATV riportjából. Az intézménybe a nagykanizsai kórházból érkeztek az orvosok a rendelésre, közülük hármat viszont most hármat Zalaegerszegre helyeztek át, hogy ott a koronavírusos betegekkel foglalkozzanak. Mindez az után derült ki, hogy a letenyei betegek időpontjait sorra mondták le, a polgármester pedig utánajárt, mi lehet ennek az oka.

A letenyeieknek és a környékbeli falvak lakóinak most a 25 kilométerre lévő Nagykanizsára kell utazniuk, ha belgyógyászati rendelésre mennének. A helyiek szerint ez az időpontkérés és a közlekedés miatt is sokaknak gondot jelenthet.

A polgármester arról nem kapott tájékoztatást, hogy az átvezényelt orvosok mikor térhetnek vissza a nagykanizsai kórházba, és mikor indulhat újra a belgyógyászati rendelés Letenyén.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!