Levideózták, ahogy motorost gázolt egy kamion a Lehel téri piacnál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Kamion gázolt el egy motorost hétfőn dél körül Budapesten, a Váci úton, a Lehel téri piacnál - írja a 24.hu, a  Bp-i Autósok Közössége Facebook-oldal információi alapján.

Az oldalon azt írják, egy olvasójuktól kapták a felvételt, amin egy teherautó a piroson áthaladva maga alá gyűr egye motort, amit a motoros szerencsére épp az előző pillanatban dobott el.

Az elgázolt motoros végül túlélte a balesetet, és saját lábán sétált ki a járdára a baleset után. A BRFK a 24.hu megkeresésére annyit közölt, hogy a motoros könnyű sérüléseket szenvedett és szabálysértési eljárás keretében vizsgálják a baleset körülményeit.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!