Novák Előd szerint már vannak óvodák, ahol KüLső NYomÁsRA nÉPszerŰsÍtIK a hOmOSZeXuaLiTásT

politika
2020 október 13., 13:44

Az „óvodai LMBTQ-propaganda” betiltását kezdeményezi az önkormányzatoknál a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be a párt alelnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Novák Előd, aki a mesekönyveket ledaráló és széttépő Duró Dóra férje, azt mondta, a javaslatot minden olyan önkormányzatnál benyújtják, ahol van képviselete a Mi Hazánknak. A politikus azt mondta, hogy kezdeményezésére a „homoszexuális identitását nyíltan vállaló alpolgármesterrel terhelt” újbudai önkormányzat csütörtökön tárgyalja a javaslatot.

A Novák szerint „homoszexuális propagandát” tartalmazó Meseország mindenkié című mesekönyv előszavában is szerepel: óvodai és iskolai foglalkozástervek is készültek a mesékhez, ez a politikus szerint megengedhetetlen.

Ugyanakkor - folytatta - már vannak olyan óvodák Magyarországon, ahol az óvodapedagógusok „külső nyomásra” kiadványokkal és foglalkoztatófüzet segítségével „népszerűsítik a homoszexualitást” a legvédtelenebb korosztályban.

Novák Előd hangsúlyozta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik a „deviánsok” felvonulásának, iskolai propagandatevékenységének betiltását követeli. Azt mondta,

a homoszexuálisok szaporodása a propaganda következménye,

és a propagandának véget vetve legalább a „divat-homoszexuálisok száma” csökkenthető volna.

Ebben a Mi Hazánk sem Gyurcsányék támogató, sem Orbánék tűrő politikáját nem fogadja el - mondta. (MTI)