Drágább lesz a felcsúti iskola, amit Mészáros Lőrinc gyerekei építenek

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Drágább lesz az a felcsúti iskola, aminek a tervezésével és kivitelezésével is Mészáros Lőrinc gyerekeinek cégét bízták meg, írja a hvg.hu.

Az eredeti tervek szerint a 16 tantermmel és 1000 négyzetméteres tornateremmel rendelkező iskola ára 4,5 milliárd lett volna, de most a kormány a beruházási ügynökség által vállalható kötelezettség összegét 6 370 990 358 forintban határozta meg.A tervezést és a kivitelezést is a FEJÉR-B.Á.L. Zrt. végzi, ami Homlok-Mészáros Ágnes, Mészáros Beatrix és ifj. Mészáros Lőrinc tulajdonában van. Az 1800 fős faluban egyébként 600 gyerekre tervezték az Endresz György óceánjáróról elnevezett iskolát, de eddig nagyjából 174-210 gyerek iratkozott be. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!