Pumped Gabo megnézte Attenborough új filmjét, és elkezdett aggódni, hogy az unokái nem élhetik meg a Balaton Soundot

környezetvédelem
2020 október 16., 02:20

Pumped Gabo, testépítő, Instagram-celeb megnézte David Attenborough új filmjét, amiben a globális felmelegedésre hívta fel a figyelmet, amin Pumped Gabo annyira megdöbbent, hogy rögtön felcsapott Greenpeace-aktivistának, de a Balaton Sound és az unokái jövőjéért is el kezdett aggódni.

„Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, «Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?» ... Vagy hogy «Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?» Ebből az öncélból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok!” - írja a testépítő az Instagram oldalán.

Pumped arról is ír, hogy szennyezzük a földet (sic!), de csak legyintünk, és másra mutogatunk, hogy majd ők úgyis csinálnak valamit. Ő viszont nem ül tovább tétlenül:

„Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.. Korrekt?” - írja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Minden álmom hogy az unokáim felhívjanak egy nyári napon, ”Pumped papa, itt vagyunk a Soundon, még be se mentünk de már nagyon megcsináltuk magunkat, most mi legyen?” ... Vagy hogy “Pumped tata, kéne még pénz, meg intézel nőket légyszi?“ ♥️ Ebből az önző célból fogom ezt a szöveget, nem jókedvemben! Gyerekek, lehet ez meglepő lesz, de a környezetvédők nem bolondok! Amíg mi szépen lassan (vagy gyorsan) tönkretesszük a földet, szemetelünk, szennyezünk nagy kényelmünkben és egy legyintéssel elintézzük, másra mutogatunk, várjuk, hogy majd más megoldja, összeszedi, addig ők próbálják menteni a talán még menthetőt, hogy mindenki számára élhető maradhasson ez a bolygó a következő 100évben is. Pár napja láttam @davidattenborough új filmjét a Netflixen, ennek hatására azt éreztem, valamit tennem kell, felelősséget kell vállalnom ebben a témában. Találkoztam, beszélgettem a @greenpeacehu munkatársaival, kajak fain emberek! Nem akarom hosszúra húzni, a jövőben több olyan tartalmat láthattok majd az oldalamon, amiben elmondom, hogy ti mit tudtok tenni annak érdekében, hogy még az unokáink is tudják élvezni a Balaton Soundot, vagy akár egy hóember építést, vagy inkább egy Ibizai naplementét, és ne kelljen elköltöznünk a csöves hideg Marsra.. Korrekt ? 😊♥️

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés,

(via Blikk)