Koronavírust formázó tortát kapott egy rajongójától Varga Mihály pénzügyminiszter, megette

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rajongás nem ismer határokat. Varga Mihály pénzügyminiszter a metálzenéért rajong, egy “kedves tiszamenti hölgy” pedig Varga Mihályért. 

De annyira, hogy mint a politikus fb-posztjából kiderül, egy őszi családi ünnepre minden évben meglepi őt egy úgynevezett pergelt- vagy grillázstortával, ami mindig más dolgot formáz. Idén például, mit tesz isten, egy éppen rohamtempóban sokszorozódó koronavírust. 

Morbid? De mennyire! A jelek szerint pont ez kell valakinek, aki ugyanúgy odavan a Slayerért, mint Orbán Viktorért:Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó