Kabát Péter 15-öd magával közösült egy fiatal nővel és szándékosan sérülést akart okozni David Beckhamnek

ÉLET
2020 október 22., 13:55

Gőzerővel folyik az ismert műsorvezető-producer „Összezárva Hajdú Péterrel” című műsorának promózása, ezért az elmúlt órákban több bulvárlapban is részleteket szivárogtattak ki abból, mi hangzik el a következő adásban, aminek a főszereplője Kabát Péter, a válogatott focistából lett főállású tévé- és bulvárlaphíresség. A durvábbikat állítólag kivágták az adásba kerülő anyagból.

Ebben Kabát a Ripost szerint arról adomázgatott, hogy amikor a Honvéd focistája volt – vagyis 1994 és 99 között járunk valamikor – az egyik évzáró banketten egy csapattársa megkérdezte tőlük, hogy

„van egy csaj, akarjuk-e?”

Mint kiderült, egy 20-22 éves fiatal nőről beszélt, aki „nagyon szerelmes volt” a csapattársba. Aki – a szinte teljes kerettel, benne Kabáttal együtt – viccesnek találta, hogy a szerelmes nővel a csapattárs nyaralójában, ugyanazon az ágyon egymás után 15-en közösüljenek.

„Sorban álltunk…. Én kétszer”

– mondta nevetve Kabát a műsorból végül kivágott részben a Ripost szerint.

A Blikk egy másik, az adásban elhangzó anekdotáról írt, ami a maga módján ugyancsak nagyon durva. Kabát ugyanis azt a sztorit adta elő, hogy amikor 2009-ban a magyar ligaválogatott gálameccset játszott a Milan focicsapatával, és Beckham egy szabadrúgásnál ellökte őt, elhatározta, hogy az első adandó alkalommal szándékosan lerúgja az angolt.

„Két perc múlva jött a labda keresztbe. Rácsúsztam, és a térdét lekaszaboltam. Két percig üldözött a pályán, meg akart fojtani, számon kérte, miért rúgtam oda. Aztán később lekönyököltem, elesett, s ráléptem a kezére”

– büszkélkedett Kabát a Blikk szerint.