Grezsa István koronavírusos

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Grezsa István, aki tavaly ősszel Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter polgármester kormánypárti kihívója volt, a kórházból bejelentkezve közölte, hogy koronavírusos.

Fotó: Grezsa István/Facebook

„Koronavírus. Elkaptam, megszenvedem. Harcolok az ismeretlen kór ellen. Mint orvos, és mint fertőzött is, kérem Önöket, hogy tartsák be a legfontosabb rendelkezéseket: Viseljenek maszkot! Sűrűn fertőtlenítsenek és mossanak kezet! Tartsanak távolságot! Ha szerencséjük van, így elkerülhetik a fertőzést. És megkímélik magukat életük legnehezebb napjaitól” – írta Grezsa, megköszönve a Szegedi Tudományegyetem orvosainak és ápolóinak az „emberfeletti helytállását és munkáját”.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!