Ásóval tört be az ismerőséhez, hogy ott aludhasson

Október 26-án 15 óra körül hívták a rendőrséget, hogy egy debreceni ingatlanba betörtek. A rendőrök a helyszínre mentek, és megdöbbenve tapasztalták, hogy az elkövető még mindig az ingatlanban van, de elaludt az egyik ágyon. Felébresztették, kitessékelték a házból, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

A helyi nő beismerő vallomást tett a kihallgatásán. Elmondta a nyomozóknak, hogy ő csak meg akarta húzni magát az ismerősénél, de amikor észrevette, hogy senki nincs a házban, úgy döntött, hogy nem adja fel az eredeti célját: talált egy ásót a kertben, betörte vele a bejárati ajtó üvegét, bement a házba, majd lefeküdt aludni.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 45 éves nővel szemben. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.