Ásóval tört be az ismerőséhez, hogy ott aludhasson

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Október 26-án 15 óra körül hívták a rendőrséget, hogy egy debreceni ingatlanba betörtek. A rendőrök a helyszínre mentek, és megdöbbenve tapasztalták, hogy az elkövető még mindig az ingatlanban van, de elaludt az egyik ágyon. Felébresztették, kitessékelték a házból, majd előállították a rendőrkapitányságra.

Fotó: police.hu

A helyi nő beismerő vallomást tett a kihallgatásán. Elmondta a nyomozóknak, hogy ő csak meg akarta húzni magát az ismerősénél, de amikor észrevette, hogy senki nincs a házban, úgy döntött, hogy nem adja fel az eredeti célját: talált egy ásót a kertben, betörte vele a bejárati ajtó üvegét, bement a házba, majd lefeküdt aludni.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 45 éves nővel szemben. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!