Videó egy táti kocsmában a semmiből kitört tömegverekedésről, amiben senki sem sérült meg

bűnügy
2020 október 28., 11:00

Két nő és egy férfi Tavaly december 7-én, este 10-11 körül már ittasan érkezett meg egy táti kocsmába, ahol már jelen volt a negyedik elkövető, és a sértett, egy vétlen vendég, akit percekig ütöttek és rugdostak.

Az ügyészség közleménye alapján nem teljesen világos, mi történt, de valami ilyesmi zajlott le:

  1. Az egyik nő beszólt a pultnál álló sértetthez, hogy miért nézi őt.
  2. Aztán többen meglökték a sértettet, aki védekezésül megpróbálta lefogni a támadó férfit.
  3. Eközben az egyik nő a sértett fejét legalább négyszer kézzel megütötte.
  4. A verekedés során egy nő és a fivére együtt ütlegelte a sértettet, aki előbb a felállított karácsonyfának ütközött, majd a támadójával együtt a földre esett.
  5. Egy másik vendég a támadó férfit akarta megfékezni, ezért az egyik nő felé futott, lendületből belerúgott, és két kézzel ütlegelte.
  6. Eközben a támadó férfi a földön fekvő sértettet ütlegelte, és bele is rúgott.
  7. A verekedésbe bekapcsolódott negyedik elkövetőként egy férfi, aki a földön fekvő sértettbe szintén belerúgott, majd a sértettel verekedő férfit ütötte meg többször, és felé is rúgott.
  8. A földön fekvő sértettet a két nő ezután is bántalmazta: egyikük belerúgott, a másik legalább ötször kézzel megütötte.

Az ügyészség azt írja, a verekedésben senki sem sérült meg, és a megosztott, 1 perces videón még az is látható, ahogy megmentenek egy sört, illetve egy unott fickó is látszik, aki a pultnál, jórészt háttal az eseményeknek sörözik.

link Forrás

Az Esztergomi Rendőrkapitányság nyomozása után az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben az egyik férfit felfüggesztett börtönre, a további három elkövetőt pénzbüntetésre ítélje.