Budapesti otthonában lábadozik a koronavírusos Rocco Siffredi

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Koronavírusos Rocco Siffredi, a világ egyik legismertebb férfi pornószínésze. Az 56 éves olasz pornós mellett felesége, a szintén pornós és korábbi magyar szépségkirálynő Rosa Caracciolo (Tassi Rózsa), két gyerekük és két alkalmazottjuk is megfertőződött.

Siffredi szerint október közepén fertőződhettek meg Rómában, ahol egy, a pornós életéről szóló film forgatásán vettek részt.

Miután a család hazatért Budapestre, és infulenzához hasonló tünetek jelentkeztek náluk, Siffredi és felesége antitestet érzékelő koronavírus-tesztet vásároltak egy patikában, ám az negatív eredményt mutatott. Azonban nem lettek jobban ezután sem, ezért elvégeztettek egy PCR-tesztet is, aminek viszont már pozitív volt az eredménye. Az eredmények különbözőségét az okozta, hogy az antitest-alapú teszt csak az előrehaladott vagy már leküzdött fertőzést mutatja ki, a frisset nem. A PCR kb. ennek a fordítottja.

Siffredi szerint a római forgatás utolsó napján tartottak egy bulit, és több résztvevő is jelezte azóta, hogy koronavírussal fertőződött. (France24)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!