Tönkreverte a csak magyar játékosokkal felálló Paks a légiósokkal teletűzdelt Puskás Akadémiát

nb1
2020 november 07., 16:22
comments 35

Valami eltört a magyar futball szellemi központjában, Felcsúton. A tavalyi bronzérmes csapatot gyötörte meg először a koronavírus az NBI-ben, még augusztusban annyian betegedtek meg, hogy kénytelen volt meghúzni a Felcsút azt, ami egyébként egy utánpótláscsapatnál alap lenne: légiósok helyett fiatalokat játszattak. Meglepő módon működött, aztán felépültek a légiósok, visszatértek, a Puskás Akadémia pedig elkezdett olyan csapnivalóan játszani, hogy Hornyák Zsolt vezetőedző minden meccs után tévényilatkozatban szállt bele a saját csapatába.

Négy vesztes meccs után az augusztusi felcsúti koronavírusvihar miatt elhalasztott meccsen a hét közepén ugyan az utolsó pillanatban szerzett góllal legyűrték a Honvédot, de jött a mai, Paks elleni meccs, és a teljes összeomlás.

A Paks-Puskás Akadémia meccsek azért különlegesek mindig, mert az egyik csapatban évek óta csak magyar játékosok játszanak, a másik viszont tele van légiósokkal. És nem a Puskás Akadémia az, ahol csak magyarok játszanak.

A mai délutáni meccsen a Paks már 19 perc után 3-0-ra vezetett, a vége 6-2 lett, Hahn János 4 gólt szerzett.

link Forrás
link Forrás

Paks: Hegedüs – Gévay, Böde, Lenzsér – Kulcsár, Bognár (Ádám, 71.), Balogh, Bertus (Csősz, 64.), Szabó – Sajbán (Haraszti, 45.), Hahn

Puskás Akadémia: Tóth – Radics, Meissner, Spandler, Nagy Zs. – van Nief (Tamás, 73.), Plsek – Kiss T. (Slagveer 85.), Knezevic (Vanecek 85.), Baluta (Corbu, 73.), Mance

A forduló nem lesz teljes, mert az Újpestben annyi a koronás, hogy el sem utaztak Diósgyőrbe, az MLSZ 3-0-val a miskolciaknak adta a három pontot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.