Akár tíz év börtönt is kaphat illegális fegyverbirtoklásért Lil Wayne

Bíróság elé kell állnia december 11-én Lil Wayne amerikai rappernek illegális fegyverbirtoklás miatt.

Azután emeltek vádat az előadó ellen, hogy tavaly a decemberben, mikor a miami-i reptéren átkutatták a magángépét, találtak a táskájában egy egy aranyozott pisztolyt. Lil Wayne - polgári nevén Dwayne Michael Carter Jr - erről azt állította, hogy apák napi ajándék volt.

A rapper korábban töltött már nyolc hónapot börtönben és eltiltották a fegyverbirtoklástól is. A gép átkutatása során a rendőrök puskagolyókat, marihuanát, heroint és fájdalomcsillapítókat is találtak.

(via Variety)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.