Új gyógyszert kapott a gazdaság a koronavírus alatt

podcast
2020 november 21., 13:57
  • Második adásával jelentkezik a Pozitív, a 444.hu podcast sorozata, amelyben arra keressük a választ, hogyan alakulhat át a világ a koronavírus-járvány után, hogy fogunk dolgozni, utazni, enni, érezni. A Pozitív adásai minden szombaton .
  • A mai adásban azt járjuk körbe, hogy hogyan vészeli át a globális gazdaság a járvány okozta válságot, hogy ez a válság miben más, mint a korábbiak, és hogy a koronavírus milyen változásokat hozhat a gazdaságban.
  • Két gazdasági elemző vendégünkkel, Zsiday Viktorral, a Hold Alapkezelő Citadella befektetési alapjának kezelőjével és Kovács Krisztiánnal, a Concorde Értékpapír Zrt. üzletfejlesztésért és stratégiai tervezésért felelős igazgatójával arról beszélgetünk, visszafordítja-e a koronavírus a globalizációt, hogyan változik az, ahogy a kormányok és a jegybankok a válságokat kezelik, és hogy Magyarország hogy a magyar gazdaság hogy jöhet ki a válságból.
  • A Pozitív adásait megtalálhatod a Spotifyon, A Google Podcast és az Apple Podcast oldalán is, vagy meghallgathatod itt a cikkben.
  • Túl hosszú a podcast vagy éppen, hogy túl rövid? Eszedbe jutott még valaki, akivel érdemes lenne beszélni vagy egy téma, amit földolgozhatnánk? Ha van bármilyen észrevételed, javaslatod van a podcastjainkkal kapcsolatban, azt írd meg podcast@444.hu címre!