Egy hétdolláros sörre háromezer dollár jattot dobott rá a vendég a koronavírus miatt

ÉLET
2020 november 25., 11:37

“Ez a magáé. Ossza el a pincérek között!”

Brendan Ring, a clevelandi Nighttown jazzklub-étterem tulajdonosa szerint ennyit mondott a vendég, aki egy sör megivása után kérte a számláját és már távozott is. “Istenem, 300 dolláros borravalót adott a hétdolláros fogyasztásra” - mondta magában a tulaj a számlára pillantva, de amint jobban odanézett, már a szemüvegét is feltette. A jatt ugyanis 3000 dolláros volt.

Mindez az utolsó estén történt azelőtt, hogy a hely a járvány alatt immár másodjára bezárt volna. Ezúttal nem azért, mert kötelező, de a tulaj szerint négy törzsvendégük is megbetegedett gyors egymásutánban, így a nyitva tartást nem tartotta biztonságosnak a személyzet szempontjából.

A gavalléros sörivó nem az egyetlen szolidáris vendég volt. A tulaj elmondása szerint a múlt héten óriási forgalmat bonyolítottak, mert a hely rengeteg kedvelője ment el szolidaritási vacsorára a bejelentett bezárás előtt. A hétvégén pedig olyanok is akadtak, akik utoljára még hatalmas mennyiségű ételt rendeltek be, mondván, majd legfagyasztják és apránként megeszik. A klub várhatóan csak jövőre nyit ki újra.

(via cleveland19.com)