„Ha már úgyis folyton beszélnek” - számolt be a hirado.hu arról, hogy Joe Biden nőket nevezett ki a kommunikációs stábjába

media
2020 november 30., 10:22

Kizárólag nőkből áll majd Joe Biden megválasztott amerikai elnök kommunikációs csapata. A hétfői bejelentésről, hozzánk hasonlóan a Magyar Távirati Iroda is beszámolt, kiegészítve azzal, hogy Trump elnök továbbra is választási csalásról beszél.

A hír aztán megjelent az állami média honlapján, a hirado.hu-n is. A címválasztás alapján elég egyértelmű, milyen képzettársításaik vannak a nőkről a Duna Médiaszolgáltató szerkesztőinek, akik elvileg „minőségi közszolgálati média-, és hírügynökségi szolgáltatás nyújtásáért”, a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságának érvényesüléséért dolgoznak az adóforintokból:

Nem kirívó eset, hogy megbolondítják a száraz, külpolitikai MTI-címeket. Amikor Pennsylvaniában hitelesítették Joe Biden győzelmét, alátámasztva, hogy alaptalanok Trump csalással kapcsolatos vádjai, ezt írták:

Az állami médiához kapcsolódó hír, hogy Németh Balázs, az ellenzéket primtív bunkózó tévébemondó bruttó 1,7 millió forintot keres havonta.

Címlapkép: Hadházy Ákos független parlamenti képviselõ (középen) beszédet mond a közmédia Kunigunda úti székháza elõtt tartott demonstráción 2020. október 23-án. MTI/Mónus Márton